Ingrediente naturale pentru un gust delicios

Zaharul consumat in exces nu poate aduce decat vesti proaste pentru organism, tocmai de aceea specialistii de la Dacia Plant au conceput un produs deosebit lipsit de acest ingredient deosebit de nociv dar foarte delicios in acelasi timp. Este vorba despre dulceata bio de la Dacia Plant care in mod clar iti vor indulci zilele cu gustul lor deosebit. Pentru obtinerea produsului s-au folosit numai ingrediente naturale iar gustul este dat de fructele care au fost folosite cu generozitate pentru obtinerea acestuia. In plus, fructele au fost crescute in mod natural si produsul nu contine coloranti artificiali sau alte produse chimice care sa altereze gustul gemului. Utilizati acest produs deosebit si descoperiti in cateva randuri care sunt motivele pentru care il descriem in acest mod.

Cum se pregatesc dulceata si gemul in mod traditional?

Chiar si cel facut cu atata dragoste de bunicile noastre. Se pune zahar la fiert .... Stop! Zahar? Da, mult zahar. Exact acel zahar pe care nutritionistii nu il recomanda pentru ca nu aduce nici un fel de beneficiu sanatatii, doar ingrasa si solicita in exces organele interne. Consumul excesiv de zahar scade sistemul imunitar. Drept urmare, nici proprietatile fructelor nu sunt pastrate ci sunt anulate datorita excesului de zahar folosit pentru obtinerea produsului.

Acesta a fost si motivul pentru care specialistii de la Dacia Plant au conceput un produs deosebit fara continut de zahar obtinut numai din fructe. Dulceata fructelor este cea care da adevaratul gust produsului iar pentru obtinerea acestuia nu s-au folosit coloranti artificiali, conservati sau indulcitori. Produsul este complet natural si foarte sigur pentru a fi consumat oricand de intreaga familie.

Efectele nocive ale zaharului consumat in exces

Multe dintre produsele care se gasesc la supermarketuri contin aditivi dar si o lista de ingrediente pe care nici macar nu le putem pronunta. Si atunci, daca nu stim cu exactitate ce sunt atunci de ce le-am consuma? In loc, puteti sa consumati dulceata bio si sa profitati de caracteristicile fiecarui tip de fructe utilizat pentru obtinerea produsului. Dacia Plant va ofera o diversitate foarte mare de dulceata bio, asadar va puteti bucura de gustul lor natural in fiecare zi. Veti putea gasi dulceata de mure, macese, afine, caise, capsuni, catina, fructe de padure si multe altele.

Este bine cunoscut faptul ca fiecare dintre fructele enumerate mai sus aduc fiecare in parte beneficii deosebite pentru sanatate. Veti descoperi ca in momentul in care veti incepe sa consumati dulceata bio sistemul imunitar va fi mai intarit, veti beneficia de o calitate a somnului mult mai buna dar va veti bucura si de mai multa vitalitate.

Dupa cum spuneam mai devreme, zaharul are o multime de efecte nocive si consumul excesiv poate cauza probleme precum obezitate, diabet, acumulare de grasimi in zona ficatului, afecteaza inima, creste tensiunea arteriala, influenteaza negativ colesterolul, este responsabil pentru lipsa de energie, creeaza dependenta si depresie, favorizeaza aparitia ridurilor si creeaza carente de vitamine. Avand in minte aceasta lista cu efecte negative, primul pas pe care puteti sa il faceti pentru o sanatate mult mai buna este sa renuntati la consumarea zaharului. Puteti sa va cresteti aportul de energie prin a consuma cat mai multe fructe iar aceasta dulceata bio neavand alterate calitatile nutritive si nici dulceata oferita in mod natural de fiecare sortiment de fructe in parte veti reusi sa invingeti aceasta dependenta. Pana la urma despre acest lucru este vorba, despre dependenta de zahar.

Dulceata bio de la Dacia Plant solutia pentru a reduce cantitatea de dulciuri si zaharuri

In special in sezonul rece cand accesul la fructe proaspete este destul de limitat, cu ajutorul produselor de la Dacia Plant veti reusi sa includeti in aportul alimentar necesar pentru o sanatate mai buna si fructele. Dulceata bio fara zahar este recomandata a fi consumata de oricine, nu exista limita si cu siguranta va f